Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj ogórkowo-Wermutowego Sangriana. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 171 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 52 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wermut, taki jak dolin, sok z cytryny, woda gazowana i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ogórek, imbir i Sake Sangria, Make-Ahead Ogórek-Bzu Sangria, oraz Sangria Kurczak z Eppa SupraFruta Sangria dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym dzbanie, połączyć plasterki cytryny, plasterki ogórka, i wermut. Delikatnie zamieszać, następnie przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny i do 4 godzin. Gdy będziesz gotowy do podania, dodaj curaçao, syrop cukrowy, sok z cytryny, gin, wodę gazowaną i Likier Maraschino, jeśli używasz. Ostrożnie napełnij dzban lodem i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Maraschino
Woda Gazowana
Eliksir Gr
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Gałązki Kopru Włoskiego
Gin
Curacao
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Rozpryski Wermutu
2
Udekoruj szklanki miętą, Plus dodatkowymi plastrami cytryny i ogórka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji