Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Ogórek tuńczyk łodzie może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 27g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.77 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ugotowanych na twardo jajek, marynaty, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Tuńczykiem Faszerowane Ogórki Łodzie, Ogórkowe Łodzie, oraz Małe Łodzie Ogórkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ogórki przeciąć na pół wzdłuż; usunąć i wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
Nasiona
2
Wyciąć cienki plasterek z dna ogórka, jeśli to konieczne, aby siedzieć płasko. W misce połącz pozostałe składniki. Łyżka do ogórków.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Raymond R Collection Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.