Ogórek Jabłko Ogórek

Ogórek Jabłko Ogórek
Ogórek jabłko ogórek może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 2 i kosztuje 69 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ogórki kirby, zapałki imbiru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Koreański Ogórek Ogórkowy, Szybki Tajski Ogórek Ogórkowy, oraz Ogórek Koperek Kiszony Relish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ogórki pokroić w poprzek o grubości 1/8 cala i wymieszać z solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
Sól MorskaSól Morska
2
Odstawić na 30 minut, następnie dobrze spłukać i wycisnąć nadmiar płynu dłońmi.
3
Jabłko przekrój na pół wzdłuż i wytnij rdzeń. Pokrój poprzecznie 1/8 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Jabłko wrzucić z ogórkami i pozostałymi składnikami i marynować, schłodzone, obracając od czasu do czasu, co najmniej 1 dzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1
Ogórki konserwowe, schłodzone, 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn