Odliczanie # 6 Pieczone Święto Dziękczynienia Indyka, Mój Sposób

Odliczanie # 6 Pieczone Święto Dziękczynienia Indyka, Mój Sposób
Odliczanie # 6 pieczone Święto Dziękczynienia indyka, mój sposób jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 117g białka, 73g tłuszczu, oraz w sumie 1184 kalorie. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz tłuszcz z kaczki, rozmaryn, grubą sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone Święto Dziękczynienia Turcji, Pieczone Święto Dziękczynienia Turcji, oraz Pieczony / duszony Indyk dziękczynny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Oddziel nogi indyka od piersi, utrzymując kręgosłup w stanie nienaruszonym, a nogi nadal przymocowane do środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
3
Odciąć pozostały kawałek kręgosłupa z piersi i zapisać (użyj go w patelni do pieczenia podczas gotowania indyka). Marchew i cebulę obrać i grubo posiekać. Z grubsza posiekać seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Jabłka pokroić w ćwiartki i usunąć rdzenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
5
Umieść 1/3 warzyw i jabłek w pojemniku wystarczająco dużym, aby pomieścić indyka z warzywami i jabłkami. Indyka doprawiamy do środka i na zewnątrz solą i pieprzem. Octu cydr wcierać do indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
WarzywaWarzywa
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Cała TurcjaCała Turcja
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
6
Włożyć pierś do pojemnika i wyłożyć 1/3 warzyw i jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
7
Dodaj nogi i wierzch z pozostałymi warzywami i jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
8
Umieścić w lodówce i niech marynować na noc.
9
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjmij indyka z lodówki na godzinę przed gotowaniem, aby indyk mógł osiągnąć temperaturę pokojową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
11
Włożyć warzywa i jabłka na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
12
Umieść nogi, skórę bokiem do góry, na wierzchu warzyw, upewniając się, że jest miejsce, aby później dodać pierś.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
13
Umieść nogi w piekarniku, aby gotować pierwszy, o 1 godzinę 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Podczas gotowania nóg, aby zioło mieszanki tłuszczu kaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z KaczkiTłuszcz Z Kaczki
15
Zimny tłuszcz z kaczki umieścić w misce stojącego miksera z uchwytem na łopatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z KaczkiTłuszcz Z Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
16
Dodaj wszystkie posiekane zioła i skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
ZiołaZioła
17
Dodać sól i pieprz i mieszać przez 1 minutę, aż zioła są równomiernie rozproszone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiołaZioła
18
Umieść mieszankę tłuszczowo-ziołową kaczki w grubej linii wzdłuż długiego boku 18-calowego kawałka plastikowej folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z KaczkiTłuszcz Z Kaczki
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
19
Zwiń w rurkę, przekręć końce, aż będą ciasne, a następnie umieść w lodówce, aby ustawić, ale nie twardnieć, 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
20
Przesuń rękę pod skórę na piersi indyka, aby oddzielić skórę od piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
21
Odciąć jeden z końców rurki z tłuszczu kaczki. Ściśnij połowę mieszanki pod skórą na jednej piersi, a pozostałą na drugiej piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z KaczkiTłuszcz Z Kaczki
22
Po ugotowaniu nóg umieść tymianek i rozmaryn na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
23
Ułożyć pierś na wierzchu ziół. Piecz, aż obie nogi i pierś osiągną wewnętrzną temperaturę 165 stopni F, około 2 godzin i 30 minut dłużej. Po wyjęciu ptaka z piekarnika, pozostaw go na 15 minut przed cięciem. A teraz kop i miłego dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiołaZioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W29 hrs, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia43
Magazyn