Octoberfest Pieczeń

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Octoberfest pieczeń może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na $3.65 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 487 kalorii, 68g białka, oraz 16G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 105 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, czosnek, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest świetne. Podobne przepisy to Pieczony indyk z pekanem, kiełbasą i kasztanowym farszem i pieczoną szalotką, Prosta Pieczeń Pieczeń Schabowa Pieczona, oraz Yankee Pot Roast-zrób idealną pieczeń z naszym, jest to łatwe do zrobienia.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Rozgrzać olej roślinny w piecu holenderskim na średnim ogniu; brązowy pieczeń garnka ze wszystkich stron w gorącym piecu holenderskim, 2 do 3 minut na stronę.
Wymieszać musztardę Dijon, brązowy cukier, czosnek, i gałka muszkatołowa razem w małej misce; rozprowadzić równomiernie na rumianej pieczeń.
Warstw plastry cebuli na szczycie pieczeń.
Na pieczeń w garnku wlać piwo i bulion wołowy, doprawić solą i czarnym pieprzem. Przykryj holenderski piekarnik.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do całkowitego zmięknięcia, o 3 1/2 godziny.
Zdejmij pokrywę z holenderskiego piekarnika podczas ostatnich 20 minut gotowania.
Przenieś pieczeń na talerz i przykryj folią aluminiową; pozostaw na 10 minut.
Podczas gdy mięso odpoczywa, ubij skrobię kukurydzianą i wodę razem w małej misce; wymieszaj zawiesinę skrobi kukurydzianej z sokami pozostawionymi w piecu holenderskim.
Umieścić holenderski piekarnik na średnim ogniu; doprowadzić sos do niskiego wrzenia, i gotować i mieszać aż zgęstnieje.
Podawać z boku jako sos lub pokroić wołowinę i polać plastry na półmisku.