Ocet Słodowy Mignonette

Ocet Słodowy Mignonette
Need a jaskiniowiec, primal, i Vegan przystawka? Ocet słodowy Mignonette może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 14 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ocet słodowy, pieprz, szalotka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Ostrygi z szampanem-ocet Mignonette, Kurczak Z Octem Słodowym, oraz Malt Vinegar Potato Chip Dip.

Instrukcje

1
Wymieszaj ocet, pokrojoną w kostkę szalotkę i świeżo zmielony pieprz w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić do 24 godzin.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn