Ocet Rozmarynowo-Czosnkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj octu Rozmarynowo-czosnkowego. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 85 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mocno gałązki rozmarynu, ocet winny, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Rozmaryn sól i ocet chipsy, Rozmaryn sól morska i ocet burak chipsy, oraz Grillowana czerwona cebula z octem balsamicznym i rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wstrząśnij octem, 1/4 szklanki rozmarynu i 3 ząbki czosnku w szczelnie przykrytym szklanym słoiku lub butelce.
Odstawić w chłodnym, suchym miejscu 10 dni.
Umieść 1 gałązkę rozmarynu w przezroczystej szklanej butelce. Nawlecz 2 ząbki czosnku i chili na przemian na bambusowym szaszłyku; umieść w butelce.
Odcedzić mieszaninę octu; wlać do butelki. Przechowywać w temperaturze pokojowej.