Ocet Malinowy

Ocet Malinowy
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Ocet malinowy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ocet Malinowy, Ocet malinowy na # SundaySupper, oraz Kotlet Schabowy Z Octem Malinowym.

Instrukcje

1
Napełnij czysty słoik kufla całymi malinami, lekko naciskając, aby zmieścić się w słoiku ciasno.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
2
Dodać tyle octu, aby pokryć maliny. Przykryć mieszaninę i pozostawić do maceracji w temperaturze pokojowej przez 1 tydzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
OcetOcet
3
Ustaw sitko na średniej misce; ułóż podwójną warstwę gaznicy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
SitoSito
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wlać mieszaninę octu przez sitko. Zbierz rogi gaznicy i przekręć, aby uwolnić soki, aż grubsze soki zaczną się szczep z gaznicy. Wyrzucić gazę z ciał stałych.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
SitoSito
5
Wlać ocet do czystej butelki 8 uncji lub słoika. Okładka; chłód do 6 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
6
Bon Appétit
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn