Ocet Jabłkowy-Brązowy Masło Miód Mżawka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na napoje, więc dać ocet Cydr-brązowy masło miód mżawka spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jeśli masz ocet jabłkowy, masło, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest improwizowalne. Spróbuj Pieczona kaczka z jabłkami, miodem i octem jabłkowym, Pieczona Malinowa płatki owsiane z brązowym masłem, oraz Pieczona Malinowa płatki owsiane z brązowym masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować masło w rondlu na średnim ogniu 5 minut lub aż brązowy i pachnące.
Przenieść do małej miski i ostudzić 5 minut. Miód i ocet ugotować w rondlu na średnim ogniu, często mieszając, 2 minuty lub do całkowitego ogrzania.