Ocet Cytrusowy
Ocet cytrusowy może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 68 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.52 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz grejpfruta, pomarańczy, skórki pomarańczy i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Spróbuj Ugotuj książkę: stelaż jagnięcy szkliwiony cytrusami i octem, do kanapek z Kruchym chlebem cytrusowym wypełnionych mieszanym twarogiem cytrusowym, oraz Oliwa z oliwek Citrus Poppyseed Bochenek z cytrusową glazurą waniliową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w szklanym słoiku z szerokimi ustami; odstaw na bok.
Wlać ocet do rondla nonaluminum; doprowadzić do wrzenia.
Gorący ocet zalać owocami i skórką w słoiku; przykryć pokrywką.
Odstawić w temperaturze pokojowej 2 tygodnie.
Wlać mieszaninę przez sitko z siatki drucianej wyłożone 2 warstwami gazy do dekoracyjnych butelek lub słoików, odrzucając owoce. Uszczelnij butelki korkami lub szczelnymi pokrywkami.
Stosować w winegretach oraz w sałatkach owocowych lub warzywnych.