Obiad z pieczeń wieprzową i kiszoną kapustą
Slow-Cooker pieczeń wieprzowa i kapusta kiszona kolacja może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.1 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku jabłkowego, musztarda dijon, pieczeń wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jabłka można śledzić to danie główne z Gorące Karmelowe Jabłka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Slow-Cooker Winter Schab Pieczony Obiad, Wolnoopalacz wieprzowina i kapusta kiszona, oraz Kotlety schabowe z kiszoną kapustą i jabłkami-danie noworoczne Amiszów dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 5-do 6-quart powolnej kuchence lekko wymieszać kiszoną kapustę, jabłka, kminek i sok jabłkowy. Łyżką zrobić wgłębienie w środku mieszaniny; umieścić pieczeń wieprzową w środku.
Ułóż połówki ziemniaków wokół pieczonego na kiszonej kapuście.
Rozprowadzić 1 łyżkę musztardy na pieczeni.
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu 7 do 8 godzin.
W małej misce wymieszać składniki sosu.
Wyjąć pieczeń z wolnej kuchenki; miejsce na półmisku.
Pieczeń pokroić w plasterki. Ułóż ziemniaki wokół plastrów. Łyżką szczelinową wyjąć mieszaninę kiszonej kapusty z powolnej kuchenki; umieścić w misce do serwowania.
Podajemy pieczone plastry i ziemniaki z mieszanką kiszonej kapusty i sosem musztardowym.