Obfity Rosół
Obfity rosół wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 350 kalorii, 20g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 49 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz jęczmień, bulion z kurczaka, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Obfity Rosół, Obfita Zupa Dyniowa Z Kurczaka, oraz Obfite Rosół Z Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka dokładnie oczyścić w świeżej, zimnej bieżącej wodzie i usunąć podroby.
Usuń jak najwięcej nadmiaru skóry z ptaka i wyrzuć. Z siłą rąk dodaj nacisk na tylną kość kurczaka, aby zmiażdżyć kości. Jeśli złamiesz nogi w stawach, uwolnisz chrząstkę, która doda więcej smaku zupie.
Pokruszony kurczak i podroby umieścić w dużym garnku.
Za pomocą robota kuchennego zetrzyj 2 marchewki, 1 cebulę i cały seler.
Dodaj do garnka i przykryj kurczaka wodą.
Do garnka włożyć Pozostałe marchewki i cebulę, które nie były starte, kostki bulionowe i czerwoną paprykę. Doprowadzić do wrzenia przez 5 minut, a następnie gotować na wolnym ogniu przez godzinę.
Dodaj jęczmień i gotuj przez kolejną godzinę.
Zdjąć z ognia i ostrożnie wyjąć kurczaka i podroby z garnka; umieszczając je w dużej, czystej płytkiej misce. Wyjąć mięso z kurczaka i pokroić w kostkę. Odstawić mięso z kurczaka do garnka i dodać słodką kukurydzę. Może być podawany natychmiast lub schłodzony lub zamrożony do późniejszego użycia.