Need a zupa wegańska? Obfity posiłek jeden garnek zupa Miso może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Ten przepis z blog.fatfreevegan.com ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz baby bok choy, marchew, korzeń imbiru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Obfita zupa z grzybami Shiitake i Miso, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Serdeczny Gulasz Miso dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej sezamowy w dużym, nieprzywierającym garnku do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego Sezamu
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać imbir i czosnek i gotować przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3
Dodać wodę, wakame, marchew i suszone grzyby i doprowadzić do duszenia. Przykryć i dusić przez 15 minut, lub aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Słonina Wieprzowa
Wakame
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Dodać edamame i gotować przez kolejne 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)
5
Dodaj makaron i bok choy, przykryć, i gotować, aż makaron będą miękkie, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok Choy
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
6
Umieścić miso i wasabi w misce i dodać około 1/2 szklanki gorącego bulionu zupy. Wymieszać lub ubijać, aż nie ma grudek, a następnie dodać go z powrotem do garnka i podgrzać, ale nie gotować. Smak i dodać więcej miso lub wasabi w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wasabi
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Miso
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego