Obfity Hiszpański Ryż

Obfity Hiszpański Ryż
Obfity hiszpański ryż może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kolendrę, chili w proszku, konwertowany ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Slow Cooker Mexican Rice (Hiszpański Ryż), Ryż Hiszpański, oraz Ryż Hiszpański dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 3-quart, rozgrzać olej na średnim ogniu i gotować cebulę, mieszając od czasu do czasu, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj ryż i czosnek i kontynuuj gotowanie, często mieszając, 1 minutę. Wymieszać bulionem i wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut. Wymieszać z sosem makaronowym, kukurydzą i chili w proszku. Powrót do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu pokryte, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub aż ryż jest miękki. Wymieszać z kolendry i odstawić przykryte 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3
W razie potrzeby udekorować posiekaną świeżą kolendrą. Czas przygotowania: 15 minut(S) Czas gotowania: 40 minut(S)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn