Obfity Gulasz Meksykański

Obfity Gulasz Meksykański
Obfity gulasz meksykański może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 16G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka przypraw: kolendra, cebula, wieprzowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, Obfity Meksykański Rosół, oraz Serdeczny Gulasz Brunswick.

Instrukcje

1
Podsmażyć wieprzowinę i cebulę na gorącym oleju w holenderskim piekarniku 5 minut lub aż wieprzowina będzie lekko rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Cukinię przeciąć na pół wzdłuż, A każdą połowę pokroić w grube plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
3
Dodaj cukinię, 3 1/2 szklanki wody, a następnie 3 składniki do holenderskiego piekarnika; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać z ryżem. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Podawać z pożądanymi przyprawami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn