Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać obfite wołowina Stroganoff spróbować. Jedna porcja zawiera 356 kalorii, 39g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.91 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka skondensowanego bulionu wołowego, stek z polędwicy wołowej, krem beztłuszczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Obfite Wołowina Stroganoff, Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, oraz Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
2
Tymczasem w plastikowej torbie do przechowywania żywności wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
3
Dodać paski wołowiny; wstrząsnąć do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
Wołowina
4
Ciepło 12-calowy nonstick patelni lub holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia
5
Dodać wołowinę; gotować około 6 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
6
Dodać grzyby; gotować i mieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
7
Wymieszać z bulionem, wodą, pastą pomidorową i sosem Worcestershire. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut lub aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Pasta Pomidorowa
Bulion
Woda
Wołowina
8
Wymieszać z kwaśną śmietaną; gotować około 2 minut lub do całkowitego ogrzania (nie gotować).