Obfite Tortellini Pasta e Fagioli

Obfite Tortellini Pasta e Fagioli
Przepis serdeczny Tortellini Pastan E Fagioli jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 1077 kalorii, 81g białka, oraz 55 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.58 za porcję. 135 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, sos marinara, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Szybka i obfita zupa z makaronu Fagioli, 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), oraz Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w garnku na średnim ogniu i dodać warzywa. Doprawić solą i pieprzem, często mieszać, aż cebula będzie przezroczysta, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj sos pomidorowy i bulion, i doprowadzić do wrzenia toczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Dodać fasolę i szynkę tortellini, przykryć i gotować, aż tortellini są tylko gotowane (postępuj zgodnie ze wskazówkami pakietu, o 2 protokół). Chochle do misek i top z parmezanem i prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia93
Magazyn