Obfite Tortellini Pasta e Fagioli
Przepis serdeczny Tortellini Pastan E Fagioli jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 1077 kalorii, 81g białka, oraz 55 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.58 za porcję. 135 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, sos marinara, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 100%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Szybka i obfita zupa z makaronu Fagioli, 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), oraz Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w garnku na średnim ogniu i dodać warzywa. Doprawić solą i pieprzem, często mieszać, aż cebula będzie przezroczysta, około 4 minut.
Dodaj sos pomidorowy i bulion, i doprowadzić do wrzenia toczenia.
Dodać fasolę i szynkę tortellini, przykryć i gotować, aż tortellini są tylko gotowane (postępuj zgodnie ze wskazówkami pakietu, o 2 protokół). Chochle do misek i top z parmezanem i prosciutto.