Obfite Fasolki Buckaroo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać obfite fasola Buckaroo spróbować. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 5 i kosztuje 2,42 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 767 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać fasolkę, czosnek, ocet, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Obfity Pastan i fasola, Obfite Fasolki Klonowe, oraz Obfita Fasola I Ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. gotować boczek na dużej patelni, aż chrupiące; odcedzić. Odstawić.
Brązowa mielona wołowina w tej samej patelni na średnim ogniu; odcedzić.
Dodać cebulę; gotować, aż będzie krucho-miękka, od czasu do czasu mieszając.
Dodać boczek i pozostałe składniki; dobrze wymieszać. Łyżka do naczynia żaroodpornego 2-ćwiartkowego; przykryć.