Obfite Batoniki Jagodowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc wypróbuj obfite batony z jagodami. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 139 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 35 smakoszy i kucharzy. Mieszanka staromodnego owsa, sody oczyszczonej, mocno brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Jagodowe, Batoniki Jagodowe, oraz Batoniki Jagodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350ºF i posmaruj 8-calowy plac pieczenia pan.In dużą miskę, ubić razem owies, mąkę, brązowy cukier, soda oczyszczona i sól.
Dodaj roztopioną margarynę i wymieszaj widelcem, aż równomiernie połączą się i utworzą duże okruchy.Rezerwa 1/2 szklanki mieszanki okruchów do polewy.Pozostałą mieszaninę wcisnąć równomiernie i mocno na dno przygotowanej patelni.
Piec przez 12 minut, aby ustawić skorupę.Podczas pieczenia, połączyć jagody, cukier, skrobia kukurydziana i sok z cytryny w małym rondlu, ubijając, aż skrobia się rozpuści.
Podgrzać na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do gotowania na wolnym ogniu.Dusić, mieszając od czasu do czasu, aż soki nie są już mętne, o 2 protokół.Łyżkę nadzienia na upieczonej skórce i równomiernie pokruszyć zarezerwowaną mieszaninę okruchów na wierzchu.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia na patelni, przed pokrojeniem na kwadraty.