Obfite Batoniki Jagodowe

Obfite Batoniki Jagodowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc wypróbuj obfite batony z jagodami. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 139 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 35 smakoszy i kucharzy. Mieszanka staromodnego owsa, sody oczyszczonej, mocno brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Jagodowe, Batoniki Jagodowe, oraz Batoniki Jagodowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350ºF i posmaruj 8-calowy plac pieczenia pan.In dużą miskę, ubić razem owies, mąkę, brązowy cukier, soda oczyszczona i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Płatków Owsianych (szybkich Lub Zwykłych)1 1/2 Szklanki Płatków Owsianych (szybkich Lub Zwykłych)
RamięRamię
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
2
Dodaj roztopioną margarynę i wymieszaj widelcem, aż równomiernie połączą się i utworzą duże okruchy.Rezerwa 1/2 szklanki mieszanki okruchów do polewy.Pozostałą mieszaninę wcisnąć równomiernie i mocno na dno przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
3
Piec przez 12 minut, aby ustawić skorupę.Podczas pieczenia, połączyć jagody, cukier, skrobia kukurydziana i sok z cytryny w małym rondlu, ubijając, aż skrobia się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
4
Podgrzać na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do gotowania na wolnym ogniu.Dusić, mieszając od czasu do czasu, aż soki nie są już mętne, o 2 protokół.Łyżkę nadzienia na upieczonej skórce i równomiernie pokruszyć zarezerwowaną mieszaninę okruchów na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
6
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia na patelni, przed pokrojeniem na kwadraty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn