Obfita Zupa Z Warzyw Korzeniowych

Obfita Zupa Z Warzyw Korzeniowych
Obfita zupa z warzyw korzeniowych może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis serwuje 6 i kosztuje 93 centów za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś rzepę, tymianek, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 35%. Spróbuj Obfita Zupa Jarzynowa, Obfita Zupa Jarzynowa, oraz Obfita Zupa Z Szynki Warzywnej dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużym rondlu podsmaż cebulę i seler na maśle do miękkości. Dodaj bulion, ziemniaki, rzepę, marchewkę, pietruszkę i tymianek. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
MarchewMarchew
SelerSeler
RzepaRzepa
BulionBulion
CebulaCebula
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj kapustę; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn