Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj obfitej zupy Klopsikowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 185 kalorii, 14g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 22 i kosztuje $1.06 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz seler, sok pomidorowy, bułkę tartą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Obfita Zupa Z Klopsików, Obfita zupa z kapusty i klopsików, oraz Obfita Zupa Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć jajka, bułka tarta, sól i pieprz. Mięso pokruszyć na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt do 1-in. jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Bułka Tarta
Jajko
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W garnku doprowadzić bulion do wrzenia. Ostrożnie dodać klopsiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klopsiki
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Dodaj sok pomidorowy, pomidory, warzywa, ryż i bazylia. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomidorowy
Warzywa
Pomidor
Bazylia
Ryż
4
Dodać natkę pietruszki i sos sojowy. Gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub do momentu, gdy klopsiki nie będą już różowe, a warzywa miękkie.