Obfita zupa z indyka z pierogami Pietruszkowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 731 kalorii, 87g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką chleb, tymianek, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Obfita Zupa Z Indyka, Obfita Zupa Jarzynowa Z Indyka, oraz Zupa Z Indyka Z Kluskami.
Instrukcje
1
Połącz tuszę z indyka, wodę, 1 szklankę selera, 2 marchewki, cebulę, 2 łyżeczki soli, tymianek, bulion i liść laurowy w dużym 4-litrowym garnku. Doprowadzić do wrzenia. Niższe ciepło i pokrycie. Gotować na wolnym ogniu przez 1,5 godziny. Odcedzić zapasy i wyrzucić ciała stałe. Odtłuścić tłuszcz za pomocą kadzi lub separatora tłuszczu. Po ostygnięciu odrywać mięso z kości. Rezerwowe mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Groszek Goya®
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane