Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj obfitej zupy z indyka z pierogami Pietruszkowymi. Jedna porcja zawiera 731 kalorii, 87g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, sól, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Obfita Zupa Jarzynowa Z Indyka, Obfita Zupa Z Indyka, oraz Zupa Z Indyka Z Kluskami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz tuszę z indyka, wodę, 1 szklankę selera, 2 marchewki, cebulę, 2 łyżeczki soli, tymianek, bulion i liść laurowy w dużym 4-litrowym garnku. Doprowadzić do wrzenia. Niższe ciepło i pokrycie. Gotować na wolnym ogniu przez 1,5 godziny. Odcedzić zapasy i wyrzucić ciała stałe. Odtłuścić tłuszcz za pomocą kadzi lub separatora tłuszczu. Po ostygnięciu odrywać mięso z kości. Rezerwowe mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Groszek Goya®
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane