Obfita zupa Fasolowo-jęczmienna
Obfita zupa z fasoli i jęczmienia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 17g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, fasola, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Obfita Wołowa Zupa Jęczmienna, Obfita zupa jagnięca i jęczmienna, oraz Obfita Jarzynowa Zupa Jęczmienna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić pierwsze 4 składniki do wrzenia w holenderskim piekarniku; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować 15 protokół.
Odcedzić przez sito do dużej miski; wyrzucić ciała stałe.
Zmierz 1 szklankę fasoli i rozgnieść widelcem w małej misce. Rezerwować pozostałą całą fasolę.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, marchew, i seler; gotować 4 protokół.
Dodaj mieszankę bulionu, puree fasolowe, całą fasolę, pomidory i jęczmień; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; dusić 15 minut. Wymieszać ze szpinakiem i czarnym pieprzem; gotować 5 minut lub aż jęczmień będzie miękki.
Każdą porcję posypać serem.