Obfita Zupa Fasolowa
Serdeczna zupa fasolowa jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 288 kalorii, 20g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, szynkę, fasolę granatową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Obfita Zupa Fasolowa, Serdeczny Vegan Navy Bean Soup, oraz Zupa Fasolowa Granatowa.
Instrukcje
Fasolę posortować i umyć; wstawić do dużego holenderskiego piekarnika. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; przykryć i odstawić 8 godzin.
Na patelni połączyć fasolę, 8 szklanek wody i kolejne 4 Składniki (8 szklanek wody przez liście laurowe) i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 godziny. Wymieszać pokrojoną marchewkę, sól i pieprz. Gotować na wolnym ogniu przez 40 minut lub aż fasola będzie miękka.
Usunąć liście laurowe i wyrzucić.
Usuń szynki skoków i rozdrobnić mięso, odrzucając tłuszcz i chrząstkę. Odstawić mięso na patelnię.
Uwaga: aby szybko namoczyć fasolę, posortować i umyć fasolę i wstawić do dużego holenderskiego piekarnika. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; doprowadzić do wrzenia i gotować 2 protokół.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 godzinę.