Obfita Warzywna Zupa Wołowa

Obfita Warzywna Zupa Wołowa
Obfite warzywne zupy wołowe to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 478 kalorii, 33g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać wołowinę chuck oko pieczeń, pieprz, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Obfita Warzywna Zupa Wołowa, oraz Obfita Zupa Jarzynowa Wołowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić mięso w stockpot.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć; dusić na małym ogniu 1 godzinę, od czasu do czasu skimming powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Gotować marchew, cebulę, paprykę jalapeo i pokruszoną paprykę czerwoną w sosie na dużej patelni na średnim ogniu 10 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj do składników w stockpot; wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem mięty; wymieszać. Dusić na średnim i małym ogniu 20 min. albo tylko do czasu, aż ziemniaki będą miękkie. (Nie przegotować.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
6
Łyżka 1 kawałek mięsa w każdej z 8 misek. Bulion z kadzi i warzyw na mięsie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
7
Posypać miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn