Oaxacan Hamburgery Z Indyka Z Salsą Chipotle

Oaxacan hamburgery z indyka z Chipotle Salsa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 577 kalorii, 49g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,34 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka hass awokado, olej roślinny, mielonej kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać pestki dyni można śledzić to danie główne z Kora Dyni jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chipotle hamburgery z kurczaka z salsą Pace, Burger Cemita z fasolą Refried, Chipotle Mayo, awokado i serem Oaxacan, oraz Chipotle-Burgery Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać grubą patelnię żeliwną, aż będzie bardzo gorąca i dodać pomidory, czosnek, pomidory i cebulę i gotować na małym ogniu. Często flip aż czarny w małych obszarach i miękkie, około 10 minut.
Umieścić na talerzu i odstawić do ostygnięcia.
Włożyć pomidory, czosnek, pomidory i cebulę do blendera lub robota kuchennego i pulsować, aż grubo posiekane, należy uważać, aby nie upłynnić.
Dodaj chipotles i sos adobo, kolendra, sól i cukier i pulse jeden lub dwa razy, aż po prostu mieszane.Burgery:.
Dodać indyka, kolendrę, cebulkę, czosnek, ancho w proszku, sól, pieprz, kminek, kolendrę i cynamon do miski i delikatnie zagnieść. Forma 4 paszteciki o grubości 3/4 cala i umieścić na saran owinięty talerz.Rozpal grilla, a po podgrzaniu ruszt szczotkowy olejem. Grill hamburgery przez 13 minut, obracając raz, dla średnich. Krótko rozgrzać angielskie muffinki i umieścić hamburgera na Dolnym plasterku; top z awokado, pestki dyni i pomoc Chipotle Salsa. Top burger i służyć z pozostałą salsą na stronie.