Nutty Mint Wrap to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 630 kalorii. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 59 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz 8 - tortilla wraps, tuńczyk, kiełki fasoli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać miętę, można śledzić to danie główne z Miętowe Brownies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Banh-mi Wrap: Wietnamski Grillowany zawijas wieprzowy z marynowaną marchewką i miętą, Zawijanie sałaty z krewetkowym Gnocchi i pikantnym sosem miętowym, oraz Miętowe grillowane słodkie ziemniaki z tahini kalafior Rice Wrap dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać składniki rozprowadzić razem. Resztki można przechowywać w lodówce przez 3-4 dni i stosować na co tylko chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2
Na każdej tortilli rozłóż 2 czubate łyżki spreadu i ułóż ½ jarzyn. tuńczyka na całej długości rozłóż na każdym końcu tortilli, a następnie szczelnie zawiń.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier