Nutella Swirl Pumpkin Cookies
Ten przepis służy 24 i kosztuje 23 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 152 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 471 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cukier, puree z dyni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Dyniowe Nutella Swirl, Babeczki Z Dyni Nutella Swirl, oraz Chleb Z Dyni Nutella Swirl dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i wyłóż blachy do pieczenia papierem do pieczenia.
W dużej misce wymieszać dynię, cukier, olej roślinny, wanilię i jajko . W osobnej misce ubij razem mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, zmielony cynamon i sól.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny dyni i mieszać aż do połączenia.
Łyżka 1/2 szklanki w Nutelli w, rozłożenie dużych dollops na ciasto. Delikatnie wymieszaj i przekręć Nutellę do ciasta, ale nie pozwól, aby całkowicie się wymieszała. Ciasto przechowywać w lodówce przez około 30 minut, dzięki czemu jest łatwiejsze do pracy.
Zrobić kulki ciasta, o średnicy 1 1/2 cala i przestrzeni około 2 cali od siebie na arkuszu. Naciśnij na kulki ciasta tak, że stają się okrągłe dyski. Ciasteczka nie rozprzestrzeniają się zbytnio podczas pieczenia, więc upewnij się, że wygładzasz krążki i przypominasz je blisko gotowego pieczonego produktu.
Piec około 10 minut lub do lekko brązowy.
Przed wyjęciem pozostaw ciasteczka do całkowitego ostygnięcia na arkuszach.