Nut Roll
Bułka z orzechami może być tylko chlebem, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 926 kalorii. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz żółtka jaj, zmielone orzechy włoskie, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 3 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Listwy mocujące daty i nakrętki, Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane, oraz Batoniki do żucia z owocami i orzechami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać mleko, aż będzie tylko lekko ciepłe w dotyku. Wymieszać drożdże i cukier.
Odstawić na 5 do 10 minut. Wymieszać żółtka i śmietanę, aż dobrze się wymieszają.
Dodać mąkę i sól; energicznie zagniatać Na Dobrze posmarowanej mąką powierzchni przez 15 minut. . Przykryć ciasto i pozostawić do wyrośnięcia na 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Ciasto podzielić na 5 sztuk. Uformuj kawałki w kulki, a następnie rozwałkuj je do grubości 1/8 cala. Wymieszać razem orzechy, 1/2 szklanki cukru i stopionego masła, aby nadzienie.
Na ciasto rozprowadzić około 1 do 1 1/2 szklanki nadzienia.
Zwinąć jak jellyroll i szczypta do uszczelnienia.
Umieść rolki na blasze do pieczenia o 3 cale od siebie.
Posmarować białkiem i piec przez 35 do 40 minut w nagrzanym piekarniku. Ostudzić, pokroić i podawać.