Nuoc Cham (Wietnamski Sos Do Zanurzania)

Nuoc Cham (Wietnamski Sos Do Zanurzania)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wietnamskich przepisów, więc spróbuj Nuoc Cham (Wietnamski sos do zanurzania). Ten przepis służy 5 i kosztuje 56 centów za porcję. Ta przystawka ma 51 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Jeśli masz cukier, czosnek, thai chile papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham), Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham), oraz Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać cukier i ciepłą wodę razem w misce, aż cukier całkowicie się rozpuści; dodać sos rybny, ocet, sok z cytryny, czosnek, Thai chile papryka, i zielona cebula do mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Thai ChiliThai Chili
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Sos RybnySos Rybny
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn