Nuoc Cham (Wietnamski Sos Do Zanurzania)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wietnamskich przepisów, więc spróbuj Nuoc Cham (Wietnamski sos do zanurzania). Ten przepis służy 5 i kosztuje 56 centów za porcję. Ta przystawka ma 51 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Jeśli masz cukier, czosnek, thai chile papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham), Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham), oraz Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać cukier i ciepłą wodę razem w misce, aż cukier całkowicie się rozpuści; dodać sos rybny, ocet, sok z cytryny, czosnek, Thai chile papryka, i zielona cebula do mieszaniny.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
To piękne wino jest cudownie spójne rocznik po roczniku. Otrzymujemy najwyższej jakości owoce Chenin Blanc z rancza Wilsona w Clarksburgu, co pozwala nam produkować wyraziste, dopracowane i pyszne wino. Na początku Zawirowania aromaty białej gruszki, ananasa i banana wyrastają do przodu ze szklanki. Na podniebieniu wino jest orzeźwiające smakami dojrzałej mandarynki i brzoskwiń. Odczucia w ustach są żywe, ale bogate i mają subtelną kremowość. Fermentacja w 100% ze stali nierdzewnej gwarantuje świeżość owoców, które fani tego wina docenili przez lata. To kwintesencja letniego napoju i idealne wino do połączenia ze świeżymi ostrygami!