Nuggetsy z kurczaka w sosie miodowo-musztardowym
Nuggetsy z kurczaka z sosem miodowo-musztardowym mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz miód, pierś z kurczaka, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Chick-Fil-nuggetsy z kurczaka w sosie miodowo-musztardowym, Copycat Chick-Fil-A Nuggets with Honey Mustard Dipping Sauce, oraz Nuggetsy z kurczaka w sosie musztardowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Rozgniecione chipsy rozłóż w płytkim naczyniu. Ubij razem jajko i mleko w płytkiej misce. Kostki kurczaka zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie pogłębiać je w chipsach.
Nuggetsy z kurczaka ułożyć na blasze i skropić roztopionym masłem.
Piec przez 15 do 18 minut, lub do złotego koloru. Bryłki kurczaka można zamrozić po upieczeniu.
Podawać z ulubionym sosem, takim jak musztarda MIODOWA lub dressing ranch.
Połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem soku pomarańczowego; dobrze wymieszać. Konsystencja cienka do nalewania do dressingu lub zanurzania konsystencja do dipów z sokiem pomarańczowym. Przykryć i schłodzić przez 2 lub 3 godziny.