Nuggetsy rybne smażone w piekarniku

Nuggetsy rybne smażone w piekarniku
Smażone w piekarniku nuggetsy rybne mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dania głównego. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten przepis na pescatarian zawiera 264 kalorie , 34 g białka i 3 g tłuszczu na porcję. Za 2,91 USD za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. Niewiele osób robiło ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Ten przepis z Taste of Home wymaga filetów z dorsza, sezonowanej bułki tartej, soli i pieprzu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 63% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Nuggetsy smażone w piekarniku , Nuggetsy z kurczaka smażone w piekarniku i Nuggetsy smażone w piekarniku .

Instrukcje

1
W płytkiej misce wymieszaj bułkę tartą, płatki kukurydziane, parmezan, sól i pieprz. Posmaruj rybę sprayem o smaku masła, a następnie obtocz w mieszance okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Piec w temperaturze 375° przez 15-20 minut lub do momentu, aż ryba będzie łatwo łuskać się widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór do ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, dlatego trudno wybrać wino, które będzie pasować do każdej ryby. Rześkie białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsne, mocno aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, radzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Clos Pegase Mitsuko's Vineyard Pinot Noir z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Winnica Clos Pegase Mitsuko Pinot Noir
Winnica Clos Pegase Mitsuko Pinot Noir
Pinot Noir 2012 ma głębokie, kuszące aromaty czerwonych i czarnych wiśni oraz jagód olallieberry akcentowane suszonymi borowkami, herbatą pu-erh, słodkimi przyprawami i nutami kadzidła kościelnego. Wino jest jedwabiste i gładkie w ustach, równoważąc mięsistość z doskonałą kwasowością i bogatym odczuciem w ustach.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn