Nuggetsy Rybne
Nuggetsy rybne mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 29g białka, oraz 17g tłuszczu. Przepis ten służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka filetów z dorsza, soli, oleju i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej, możesz śledzić to danie główne z Wegańskie Mango Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 47%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Smażone Nuggetsy Rybne, Smażone Nuggetsy Rybne, oraz Smażone W Piekarniku Nuggetsy Rybne podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić rybę w 1-in. kostki; zabezpieczyć wykałaczką, jeśli to konieczne.
Połącz okruchy krakersów i przyprawioną sól w płytkiej misce; zwinąć ryby w mieszaninie okruchów, aż zostaną pokryte.
W patelni elektrycznej lub frytkownicy o dużej zawartości tłuszczu olej rozgrzać do 375°. Smażyć nuggets, kilka na raz, przez 3 minuty lub aż rumiane.
Osuszyć na papierowych ręcznikach.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z nich jest Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami skoszonej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone w ostrej kwasowości,ale nie tak bardzo, aby pokonać ulotną słodycz, która pozostawia cię uśmiechniętym. Arsheen ma elegancki, orzeźwiający charakter, który nadaje klarowność szerokiej gamie przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.