Nowy Meksyk Chile-glazurowany kurczak na Hominy Polenta
Nowy Meksyk Chile-glazurowany kurczak na Hominie Polentan jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 28g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.45 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mielony kminek, miód, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj SOS New Mexico Chile, New Mexico Green Chile Gulasz, oraz Nowy Meksyk Zielony Chile i Frito burgery dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Przynieś bulion i chileaby zagotować w małym rondlu. Przykryć; zmniejszyć ciepło i gotować 5 minut.
Przenieść mieszankę do blendera.
Dodaj ocet, miód i kminek.Zmiksować, aż będzie gładka, przerzedzenie z bulionem bytablespoonfuls w razie potrzeby do gęstego sosu.Doprawić sosem solą i pieprzem.
Miska Transferto; wypłukać i rezerwy blendera.
Stopić 2 łyżki masła w largeovenproof patelni na średnim ogniu.
Dodaj do patelni; sauté aż brązowy, o 3 protokół na stronę.
Przenieść patelnię do piekarnika; pieczony kurczak untilgotowane przez, O 8 protokół.
Tymczasem mieszamy hominy z sokiem, aż grubo posiekane, około 5 sekund; drainwell. Wymieszać hominy i 3 łyżki masła w średnim rondlu na średnim ogniu do ogrzania przez, O 2 protokół.
Wymieszać w pół kolendry. Doprawić solą i pieprzem.
Łyżka hominy na talerze. Top zchicken, następnie sosem i pozostałą kolendrą.* Dostępne w niektórych supermarketach oraz w sklepach spożywczych i na rynkach łacińskich.
W porcji: 570,49 kalorii (kcal), 32,1% kalorii z tłuszczu,