Nowy groszek i marchew
Nowy groszek i marchewka to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 9g białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka wąsów grochu, woda, ocet ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marchew i groszek Orzo, Bulgur z groszkiem i marchewką, oraz Herbed groch i marchew.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotować 6 szklanek wody.
Dodaj marchew; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż ostry-przetargu.
Odcedzić; spłukać pod zimną wodą. Marchewki zetrzeć czystym, suchym ręcznikiem kuchennym.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; zawirować do herbu.
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół lub do lekko miękkie.
Dodać marchew, cukier, ocet, sól i pieprz; gotować 2 minuty lub aż cukier się rozpuści i marchewki są dokładnie podgrzane. Wymieszać z estragonem. Wierzch z wąsami grochu.