Nowy Amerykański Ser Z Grilla
Przepis nowy amerykański ser z grilla może zaspokoić Amerykański głód w około 40 minut. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 40 i kosztuje 27 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pomarańczowy cheddar, masło, cornichons, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Melty American-style plastry sera Cheddar do hamburgerów i grillowanego sera, All-American Grillowany ser z Twist, oraz All-American Grilled BBQ-Bacon Cheeseburgers dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni nonstick, gotować pokrojone kiełbaski na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż rumiane, o 8 protokół.
Przenieść kiełbaski na talerz i wytrzeć patelnię.
W misce, mieszać masło z posiekanym serem cheddar tylko do połączenia.
Rozłóż masło cheddar po jednej stronie każdej kromki chleba; ułóż je z masłem na powierzchni roboczej.
Musztardę rozprowadzić na chlebie i posypać musztardą. Top 4 plastry z kiełbasą, połówki cornichons i plastry cheddar. Zamknąć kanapki, lekko naciskając i wkładając do każdego bezpańskiego sera.
Umieść kanapki na patelni, przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż złoty na dnie, 3 protokół. Naciśnij łopatką, aby lekko spłaszczyć, a następnie odwróć kanapki, przykryć i gotować, aż rumiane na dole, 3 minuty dłużej; obniżyć ogień, jeśli chleb jest rumiane przed ser topi się całkowicie.
Przełóż kanapki na deskę do krojenia i pozostaw na 2 minuty, a następnie pokrój je na pół i podawaj z korniszonami.