Nowozelandzkie suwaki z dziczyzny z pomidorowym dżemem Chile

Nowozelandzkie suwaki z dziczyzny z pomidorowym dżemem Chile
Nowozelandzkie suwaki z dziczyzny z pomidorowym dżemem z Chile mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 555 kalorii, 21g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 2,04 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, sos rybny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Suwaki Z Dziczyzny, Słodko-pikantny dżem pomidorowy, oraz Mała Partia Dżemu Pomidorowego Cherry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wołowinę, dziczyznę, olej, sól, cynamon, oregano, pieprz i pietruszkę w misce do mieszania. Użyj łyżki, szpatułki lub rąk, aby dokładnie wymieszać. Uformuj mięso w dwanaście 3-uncjowych suwaków i przechowuj w lodówce do czasu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
DziczyznaDziczyzna
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2
Posmaruj suwaki oliwą z oliwek i gotuj na rozgrzanym bardzo gorącym grillu lub na patelni nieprzywierającej przez 1 do 2 minut z każdej strony. Nie przegotować! To piękne chude mięso najlepiej podawać rzadko lub średnio rzadko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Na bułce ułożyć grillowane suwaki z dziczyzny, na wierzchu polać dżemem pomidorowym i przykryć wierzch bułki. Zakończ szaszłykiem korniszon i przeprowadź szaszłyk przez górną bułkę, suwak i dolną bułkę, aby zachować je nienaruszone i łatwe do zjedzenia. Powtórz ze wszystkimi suwakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4
Umieść suwaki na talerzu i nie trać czasu na dostarczanie ich gościom i do ust!
5
Połączyć pomidory, cukier, ocet, sos rybny, czosnek, chiles i imbir w rondlu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować przez około 2 godziny, mieszając cały czas, aby upewnić się, że nie przypala się na dnie. Pozostawić grubą, błyszczącą przyprawę do ostygnięcia do temperatury pokojowej i przechowywać w lodówce do czasu potrzeby. Uwaga kucharza: to sprawi, że więcej niż potrzeba, ale ten sos jest lekko uzależniający i będziesz szczęśliwy, że niektóre schowane w lodówce na grillowane mięso, ryby lub krewetki. Utrzymuje się przez ponad miesiąc, gdy jest prawidłowo przechowywany w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia12
Magazyn