Noworoczne ciasto ryżowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. To będzie hit w Twoim Sylwester wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, wodę, kleistą mąkę ryżową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasto ryżowe Kokosowe mojej mamy na Chiński Nowy Rok, Chiński Nowy Rok Ryż, oraz Chiński Nowy Rok Kasza Ryżowa.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Mąkę i 6 kolejnych składników (mąka przez proszek do pieczenia) wymieszać w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Połączyć wodę, olej i jajka; dodać do mieszaniny mąki, mieszając ręcznie tylko do wilgotnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Łyżka ciasto do 9-calowej okrągłej patelni ciasto pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
6
Piec w temperaturze 375 przez 50 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Chłodne ciasto ryżowe przez 15 minut na patelni na stojaku z drutu i wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.