Nowojorskie Ciasteczka Sernikowe

Nowojorskie Ciasteczka Sernikowe
Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 37 centów za porcję. Jeśli masz granulowany cukier, jajko, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 186 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Lindy ' s Cheesecake-jest to tradycyjny nowojorski Sernik, Sernik Nowojorski, oraz Sernik Nowojorski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
W dużej misce, wymieszać razem okruchy krakersów graham, mąkę i proszek do pieczenia. W średniej misce ubij masło z brązowym cukrem za pomocą elektrycznego miksera ręcznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać białko jaja i ubić, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
5
Dodaj do okruchów krakersy graham i blend aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
6
W osobnej średniej misce ubić zmiękczony serek śmietankowy z granulowanym cukrem, żółtkiem, skórką z cytryny i wanilią, aż do dobrego połączenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Używając małej miarki do lodów, wyjąć ciasto z ciastek i umieścić na nieprzywierającej lub pergaminowej blasze do pieczenia. (Jeśli nie masz miarki do lodu, odmierz ciasto na miarki po około 2 łyżki stołowe.) Lekko spłaszczyć, naciskając kciuk w środku piłki, aby stworzyć mały kształt miski. Powtórzyć z pozostałym ciastem. Łyżka serek do wgłębień w ciastkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtejBarwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtej
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Piec, aż nadzienie jest ledwo ustawione, a ciasteczka są lekko złote, 12 minut. Pozostawić do ostygnięcia 5 minut na blachach do pieczenia przed ich wyjęciem i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn