Nowy Quiche Lorraine może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko na przepis na poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 308 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jeśli masz boczek, pieprz cayenne, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Quiche Lorraine, Quiche Lorraine, oraz Quiche Lorraine dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Plastry boczku osuszyć na papierowych ręcznikach; pokruszyć. Rezerwy o 2 łyżki kapie z boczku na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, Obrane
4
Gotować i wymieszać cebulę i czosnek w zastrzeżonych kapie z boczku na średnim ogniu, aż cebula zmięknie, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
5
W naczyniu na ciasto umieść rozmrożoną skorupę ciasta; nakłuj widelcem otwory w dnie i bokach skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
6
Ciasto piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Usuń skorupę z piekarnika i zmniejsz temperaturę piekarnika do 325 stopni F (165 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
W misce ubijamy pół na pół i śmietanę; jajka ubijamy na pół na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Wymieszać ser szwajcarski, sól, pieprz czarny, i pieprz cayenne do pół i pół mieszaniny; dodać boczek, mieszanka cebula, i pietruszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
10
Wlać mieszaninę do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
11
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony w środek quiche wyjdzie czysty, około 45 do 50 minut. Schłodzić przez 10 minut przed krojeniem na kliny.