Nowe Meksykańskie Burritos Z Czarną Fasolą
Przepis nowe meksykańskie Burritos z czarnej fasoli może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 15 minut. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 11g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, chipotle chilies w sosie adobo, pomidor i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Burritos Z Czarnej Fasoli, Burritos Z Czarnej Fasoli, oraz Burritos Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 10-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; ogrzać na średnim ogniu. Ugotować cebulę i czosnek na patelni o 5 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, ale nie brązowy. Mieszać w fasoli i chili; gotować do gorąca.
Umieść jedną czwartą mieszanki fasoli na środku każdej tortilli. Top z serem i pomidorami.
Fold jeden koniec tortilla się o 1 cal nad nadzieniem; fold prawej i lewej stronie na złożony koniec, nakładające się. Złóż pozostały koniec w dół.
Umieść stronę szwu w dół na talerzu lub talerzu.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."