Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać nowe i ulepszone ciasto czekoladowe Earl spróbować. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 595 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wody, syropu czekoladowego, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Earl ' s Chocolate Pie, Ciasto Czekoladowo-Earl Grey, oraz Czekoladowe Trufle Earl Grey.
Instrukcje
1
Piec 9 cal pie crust za pomocą ulubionego przepisu domowej roboty lub w lodówce lub mrożone dough.In duży rondel (używam 3 quart all-platerowane metalu), ubić cukier, kakao w proszku, mąka, sól, żółtka jaj, odparowanego mleka i wody razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Odmiany Grzybów
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Umieścić rondel na średnim ogniu i mieszać przez około pięć minut lub aż mieszanina zgęstnieje i duże pęcherzyki zaczynają tworzyć się na powierzchni. Od momentu, gdy mieszanina zacznie bulgotać i gotować, kontynuuj mieszanie przez dodatkowe 1/2 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zdjąć z ognia i wlać do szklanej miski. Szybko ubić masło, a następnie ubić wanilię. Umieść na wierzchu kawałek pergaminu z masłem lub papier woskowy i pozostaw do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez około godzinę. Uwaga: w tym momencie możesz myśleć, że nadzienie wydaje się cienkie, ale ustawi się, gdy go schłodzisz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lekko schłodzone nadzienie wlać do skorupy pieczonego ciasta i schłodzić przez kilka godzin lub do bardzo zimnego.Gdy ciasto jest schłodzone, ubij śmietanę, aż szczyty zaczną się formować, ubijaj cukier i wanilię, aż szczyty będą sztywne, a następnie włóż śmietanę do torebki z ciastem lub wytrzymałej torby na zamek błyskawiczny z odciętym końcem i wyduś ją na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki