Nowe Ciasto Z Kremem Bananowym
Nowe ciasto z kremem bananowym to bezmleczne deser. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 293 kalorie, 7G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, krakersy graham o smaku czekoladowym, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Staromodny Placek Z Kremem Bananowym, Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu ze stali nierdzewnej 2-quart lub nonstick (nie używaj aluminium, ponieważ pudding odbarwi się), wymieszaj skrobię kukurydzianą i cukier. Stopniowo mieszaj mleko sojowe i żółtka z trzepaczką do drutu.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotuj 1 minutę, stale mieszając; usuń z ognia. Wymieszać wanilią i masłem. Przykryj powierzchnię budyniu folią, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub do ostygnięcia.
Posypać 1 łyżka okruchy cracker na dnie 4 małe płytkie miski do serwowania. Mieszaj pudding. Łyżka 1/4 szklanki budyniu na okruchy w każdej misce; top każdy z 1/4 plastry banana. Łyżka 1/4 szklanki budyniu na plastry banana; top z 1/4 szklanki bitej polewy i 1 łyżka okruchy krakers.