Nowa Sałatka Z Trzech Fasolek
Nowa Sałatka z trzech fasolek to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, olej canolan, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli, oraz Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, ubij razem skórkę z cytryny, olej, sok z cytryny, 1/2 łyżeczki. sól i cukier. Odstawić.
W dużym rondlu wyposażonym w kosz na parowiec, przynieś 1. woda do wrzenia na średnim ogniu. Steam edamame, pod przykryciem, przez 3 minuty.
Dodać ciecierzycy i pary, Pokryte, aż do ogrzania przez, 4 do 5 protokół.
Wlać obie do durszlaka, a następnie osuszyć na ręczniku kuchennym.
Dodaj do miski z sosem i wrzucić do herbu.
W tym samym rondlu przynieś jeszcze jeden. woda do wrzenia. W międzyczasie napełnij dużą miskę wodą z lodem i odstaw na bok. Fasolka szparagowa na parze, przykryta, do miękkości-chrupiąca, 4 do 5 minut.
Wlać do durszlaka i natychmiast przenieść do lodowatej wody.
Odstawić na 30 sekund, osuszyć i osuszyć na ręczniku.
Dodać fasolkę szparagową i cebulę do mieszaniny ciecierzycy, wrzucić do herbu, i dodać więcej soli do smaku, jeśli chcesz.
Przygotuj przepis przez krok 3, zawiń mieszankę ciecierzycy i fasolkę szparagową osobno i schłodź do 1 dnia. Doprowadzić obie do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem. Ubrana sałatka może stać do 1 godziny przed podaniem.