Nowa Sałatka Jajeczna
Nowa sałatka jajeczna może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Mieszanka majonezu, chrzanu, soli selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Deviled Egg Makaron Sałatka, Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną, oraz Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić bulion warzywny do wrzenia na średnim ogniu. Wymieszać pomidory; przykryć, zdjąć z ognia i odstawić 5 minut.
Pomidory odcedzić, osuszyć papierowymi ręcznikami i posiekać. Jajka zetrzeć za pomocą dużych otworów tarki pudełkowej; umieścić w dużej misce. Wymieszaj pomidory, seler i cebulę. Wymieszać jogurt, majonez, pietruszka, chrzan, ostry sos, sos Worcestershire, sól selera i pieprz w misce do wymieszania. Złożyć do mieszaniny jaj. Chłód do 3 dni.