Nova Scotia Fish Chowder może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Ten przepis służy 1 i kosztuje $21.33 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 2615 kalorii, 166g białka, oraz 185g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, masło, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kurczak Klonowy Nova Scotia, Winegret jagodowy-smak Nowej Szkocji, oraz Nova Lox Benedict dla podobnych receptur.
Dodać 5 kolejnych składników; przykryć. Gotować, aż ziemniaki będą miękkie-chrupiące. Nie przegotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4
Usunąć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
5
Dodaj rybę; gotuj przez około 5 minut, aż ryba zacznie się łuszczyć przy testowaniu widelcem.Wymieszać śmietanę; podgrzewać powoli, często mieszając, aż do nagrzania na parze.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.