Not-The-Neiman-Marcus Cookie
Nie-Neiman-Marcus Cookie jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 32. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. 26 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, orzechy włoskie, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Neiman Marcus $ 250 Cookie, Ciasteczko Neiman Marcus, oraz Niesławny Neiman Marcus Cookie… dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozprowadzić owies na wyłożonej folią blasze do pieczenia i piec w temperaturze 350 stopni F. przez około 8 minut lub do tostów. Powtórzyć z orzechami włoskimi, pieczenia przez 7 minut lub do tosty.
Niech owies i orzechy ostygną całkowicie.Podnieś ciepło piekarnika do 375 stopni F. zmiel owies w mikserze i posiekaj orzechy. Grind the butterscotch morsels.In dużą miskę za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło, aż kremowy.
Dodać oba cukry i kontynuować ubijanie aż do uzyskania kremowej konsystencji. Beat in the vanilla. Zmniejsz prędkość do średnio niskiej I beat w jaja, jeden na raz. Ubić sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia.Po całkowitym wymieszaniu dodawać mąkę stopniowo, mieszając ręcznie, aż do włączenia. Wymieszaj zmielony owies, posiekane orzechy i zmielone kęsy masła.Ciasto podzielić na 32 równe części i zwinąć w kulki. W tym momencie możesz od razu upiec ciasteczka lub włożyć kształtowane kulki do torby zamrażarki i zamrozić, aż będą gotowe do użycia.Ułóż około 8 kulek ciasta na dużym, Nie rozdrobnionym arkuszu ciastek. Naciśnij lekko w dół, aby okręgi.
Piec jedną środkową półkę w 375 przez 10 do 12 minut lub do momentu, gdy ciasteczka pojawią się ustawione i jasnobrązowe na brzegach.
Ostudzić na arkuszu ciasteczek przez 5 minut, a następnie ostrożnie przenieść do stojaka i całkowicie ostudzić.