Przepis nostalgiczne Popping candy Cupcakes może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 24 minuty. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 55. Ten przepis od Foodnetwork ma 21 fanów. Mieszanka ekstraktu vanillan, cukier, mąka ciasto, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Nostalgiczne Popping Candy Cupcakes, Popping Rock Candy Cupcakes, oraz Heston Blumenthal ' s Popping-candy Chocolate Cake.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia mini cupcake patelnie z wkładkami cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać. Odstawić. W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka i żółtka, po 1 na raz, a następnie wymieszać z ekstraktem waniliowym. Wymieszać z olejem roślinnym. Złożyć mieszankę mąki, na przemian z maślanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Wanilii
Proszek Do Pieczenia
Olej Roślinny
Maślanka
Masło
Krem
Mąka Uniwersalna
Cukier
żółtko Jaja
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Wypełnij wkładki cupcake około 3/4 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
4
Piec, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, 8 do 10 minut. Ochłodzić całkowicie, a następnie mróz z Popping Candy Buttercream i cieszyć się!
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
5
Masło i ekstrakt waniliowy ubić na gładką masę. Ubij cukier puder, 1 szklankę na raz, dostosowując do smaku. Ubij śmietanę, 1 łyżeczkę na raz, jeśli lukier jest zbyt gęsty. Babeczki posmarować kremem maślanym, a następnie posypać 1 do 2 łyżeczek cukierków na babeczkę.