Nostalgiczne Popping Candy Cupcakes

Nostalgiczne Popping Candy Cupcakes
Przepis nostalgiczne Popping candy Cupcakes może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 24 minuty. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 55. Ten przepis od Foodnetwork ma 21 fanów. Mieszanka ekstraktu vanillan, cukier, mąka ciasto, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Nostalgiczne Popping Candy Cupcakes, Popping Rock Candy Cupcakes, oraz Heston Blumenthal ' s Popping-candy Chocolate Cake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia mini cupcake patelnie z wkładkami cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać. Odstawić. W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka i żółtka, po 1 na raz, a następnie wymieszać z ekstraktem waniliowym. Wymieszać z olejem roślinnym. Złożyć mieszankę mąki, na przemian z maślanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Olej RoślinnyOlej Roślinny
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wypełnij wkładki cupcake około 3/4 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
4
Piec, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, 8 do 10 minut. Ochłodzić całkowicie, a następnie mróz z Popping Candy Buttercream i cieszyć się!
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Masło i ekstrakt waniliowy ubić na gładką masę. Ubij cukier puder, 1 szklankę na raz, dostosowując do smaku. Ubij śmietanę, 1 łyżeczkę na raz, jeśli lukier jest zbyt gęsty. Babeczki posmarować kremem maślanym, a następnie posypać 1 do 2 łyżeczek cukierków na babeczkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Cukier PuderCukier Puder
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
MasłoMasło
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
KremKrem
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 m.
Porcje55
Ocena Zdrowia0
Magazyn